Wat ?
Een snuifje conflicthantering, een scheutje spelopbouw en dat alles overgoten met een sausje van spel, zottigheid en heel veel plezier!

Tijdens de animatorcursus leer je hoe je een groep kinderen en jongeren kan begeleiden, hoe je een leuke activiteit in elkaar steekt en vooral ... hoe je jezelf kan overtreffen! Bereid je voor op een cocktail van leerrijke momenten, fijne mensen, een hoop zottigheid en onvergetelijke ervaringen!

Om mee te gaan op deze week plezier, moet je minstens 16 jaar worden in het jaar van de cursus.

Voor wie juist ?

Voor iedereen die monitor wil worden op een Activak kamp of ergens anders. Je moet 15 jaar zijn of worden in het jaar dat je de cursus volgt !

Wanneer gaat de cursus door

Periode 2019
  • Van zondag 23/02/2020 tot vrijdag 28/02/2020 - Kasteel Botelaerhof te Deurne
  • Van zondag 05/04/2020 tot vrijdag 10/04/2020 - Kasteel Botelaerhof te Deurne
  • Van zondag 12/04/2020 tot vrijdag 17/04/2020 - Kasteel Botelaerhof te Deurne
  • Van zondag 05/07/2020 tot vrijdag 10/07/2020 - Kasteel Botelaerhof te Deurne
  • Van zondag 01/11/2020 tot vrijdag 06/11/2020 - Kasteel Botelaerhof te Deurne
Na je basiscursus moet je dan nog een stage lopen van 50u.

BELANGRIJK:
Noteer ook alvast zaterdag en/of zondag 19-20/09/2020 in je agenda. Dan organiseren we onze grote terugkomdag voor alle cursisten van dit jaar (herfst 2019, krokus, pasen en zomer 2020). Aanwezigheid is verplicht. Bij afwezigheid kan het animatorattest niet aangevraagd worden !

Prijs

Prijs:
€ 195

Inbegrepen:
  • Verblijf in volpension
  • alle cursusmateriaal
  • professionele begeleiding

Niet inbegrepen:
  • vervoer van en naar de locatie
  • eigen verbruik tijdens de week
TIP:
Informeer eens bij je gemeente, want vaak komt de jeugddienst voor een heel stuk tussen bij cursussen en opleidingen.

Hoe inschrijven ?

Inschrijvingsformulier cursussen
Indien u wil inschrijven voor één van de animatorcursussen, dan verwijzen we u graag door naar onze hoofdsite www.activak.be . We helpen u even met de stappen die u dient te nemen, zodat alles goed overzichtelijk blijft.

STAP 1: maak u lid via www.activak.be Als u op deze link klikt, komt u terecht op een invulformulier voor het lid worden van onze organisatie. Daar wij enkel met leden mogen werken, kunnen we niet buiten deze start. U vult dan gewoon alle gevraagde gegevens in VAN DE CURSIST, en verstuurt het formulier. Vergeet zeker niet je mailadres in te geven, zodat je alle nodige info kan krijgen. Wij gaan uw formulier binnenkrijgen, en dit goedkeuren voor u. U krijgt dan van ons een mail met de bevestiging van het inschrijven tot lid, een factuur en een login voor www.activak.be .

STAP 2: schrijf je in voor de cursus naar keuze Met de logingegevens die u gekregen hebt, gaat u terug naar www.activak.be , en rechts vanboven kan u inloggen met deze login en paswoord. Als alles goed gelukt is, ziet u de naam van de cursist verschijnen. Op dit moment bent u dan correct ingelogd. In de bovenste balk kan u dan een button vinden met 'schrijf je nu in', waar u op klikt. U komt op een formulier waar al een deel gegevens van uw zoon/dochter ingevuld staan. Dit formulier vult u verder aan, en stuurt u op het einde door naar ons. Op dat moment is de inschrijving voor u afgerond. Wij gaan dit dan bevestigen, en u krijgt automatisch een mail doorgestuurd met de factuur en een overzicht van de inschrijving.

STAP 3: betaal de cursus en ontvang de laatste info Als wij de betaling van de cursus binnenkrijgen, dan stuurt het systeem automatisch een bevestiging naar uw mailadres voor ontvangst van het geld, en zal u ook in de bijlage van deze mail de laatste info terugvinden voor de cursus waarvoor u ingeschreven bent. Nu hebt u alles om zeker mee te kunnen