Wat ?
Als je ietsje meer wil... En daarnaast minstens 17 jaar bent én enige ervaring hebt als animator, is dit zeker iets voor jou! Tijdens de cursus hoofdanimator leer je hoe je een groep animatoren kan begeleiden, op welke manier je hen kan motiveren en eventuele conflicten oplossen.

Maar dat gebeurt uiteraard niet op een saaie, theoretische manier. Net als bij de animatorcursus wordt het geheel overgoten met fijne mede-cursisten, fun en veel zottigheid!

Voor wie juist ?

Voor wie ?
  • voor iedereen die een animatorattest heeft
  • voor iedereen die reeds 45 dagen leiding gegeven heeft in het jeugdwerk
  • voor iedereen die 17 jaar of ouder is bij aanvang van de cursus

Wanneer ?

Wanneer gaat deze cursus door ?
  • Vanaf 5 tot en met 10 april 2020 in Kasteel Boterlaerhof te Deurne (Antw)
  • Een terugkomdag op een datum onderling af te spreken met de instructeurs én de cursisten na de zomervakantie.

Na je hoofdanimatorcursus dien je nog een stage te lopen van 50 uur

Prijs ?

Prijs cursus ?
€ 195

Inbegrepen:
  • Verblijf en maaltijden in volpension
  • Alle cursusmateriaal
  • verzekering

NIet inbegrepen:
  • Vervoer van en naar de locatie
  • Eigen verbruik
TIP:
Informeer eens bij je gemeente, want vaak komt de jeugddienst voor een heel stuk tussen bij cursussen en opleidingen.

Hoe inschrijven ?

Inschrijvingsformulier cursussen
Indien u wil inschrijven voor één van de animatorcursussen, dan verwijzen we u graag door naar onze hoofdsite www.activak.be . We helpen u even met de stappen die u dient te nemen, zodat alles goed overzichtelijk blijft.

STAP 1: maak u lid via www.activak.be Als u op deze link klikt, komt u terecht op een invulformulier voor het lid worden van onze organisatie. Daar wij enkel met leden mogen werken, kunnen we niet buiten deze start. U vult dan gewoon alle gevraagde gegevens in VAN DE CURSIST, en verstuurt het formulier. Vergeet zeker niet je mailadres in te geven, zodat je alle nodige info kan krijgen. Wij gaan uw formulier binnenkrijgen, en dit goedkeuren voor u. U krijgt dan van ons een mail met de bevestiging van het inschrijven tot lid, een factuur en een login voor www.activak.be .

STAP 2: schrijf je in voor de cursus naar keuze Met de logingegevens die u gekregen hebt, gaat u terug naar www.activak.be , en rechts vanboven kan u inloggen met deze login en paswoord. Als alles goed gelukt is, ziet u de naam van de cursist verschijnen. Op dit moment bent u dan correct ingelogd. In de bovenste balk kan u dan een button vinden met 'schrijf je nu in', waar u op klikt. U komt op een formulier waar al een deel gegevens van uw zoon/dochter ingevuld staan. Dit formulier vult u verder aan, en stuurt u op het einde door naar ons. Op dat moment is de inschrijving voor u afgerond. Wij gaan dit dan bevestigen, en u krijgt automatisch een mail doorgestuurd met de factuur en een overzicht van de inschrijving.

STAP 3: betaal de cursus en ontvang de laatste info Als wij de betaling van de cursus binnenkrijgen, dan stuurt het systeem automatisch een bevestiging naar uw mailadres voor ontvangst van het geld, en zal u ook in de bijlage van deze mail de laatste info terugvinden voor de cursus waarvoor u ingeschreven bent. Nu hebt u alles om zeker mee te kunnen