Wat?
Als instructeur heb je de kans om al je ervaring, kennis en motivatie door te geven aan de volgende generatie animatoren. En deze cursus bereidt je daar zo goed mogelijk op voor. We bespreken hoe je een cursus kan opbouwen, hoe een sessie eruit moet zien, hoe je competentiegericht kan werken en hoe je van je cursisten een echt team maakt!

Voor wie juist ?

Voor alle animatoren die 17 jaar zijn of ouder, of animatoren die minimaal 100uur ervaring als jeugdwerker hebben.

Wanneer gaat de cursus door ?

Het instructeurtraject bestaat uit enkele cursusmomenten:
  • 23/03/2019: 1e cursusdag op ons kantoor in Merksem
  • 5 – 9/04/2019: cursus op een nog te bepalen locatie (met overnachting).
  • Een terugkommoment dat onderling af te spreken is met alle cursisten en instructeurs.

Prijs ?

Prijs cursus ?
€ 190

Inbegrepen:
  • Verblijf en maaltijden in volpension
  • Alle cursusmateriaal
  • verzekering

NIet inbegrepen:
  • Vervoer van en naar de locatie
  • Eigen verbruik
TIP:
Informeer eens bij je gemeente, want vaak komt de jeugddienst voor een heel stuk tussen bij cursussen en opleidingen.

Hoe inschrijven ?

Inschrijvingsformulier cursussen
Indien u wil inschrijven voor één van de animatorcursussen, dan verwijzen we u graag door naar onze hoofdsite www.activak.be . We helpen u even met de stappen die u dient te nemen, zodat alles goed overzichtelijk blijft.

STAP 1: maak u lid via www.activak.be Als u op deze link klikt, komt u terecht op een invulformulier voor het lid worden van onze organisatie. Daar wij enkel met leden mogen werken, kunnen we niet buiten deze start. U vult dan gewoon alle gevraagde gegevens in VAN DE CURSIST, en verstuurt het formulier. Vergeet zeker niet je mailadres in te geven, zodat je alle nodige info kan krijgen. Wij gaan uw formulier binnenkrijgen, en dit goedkeuren voor u. U krijgt dan van ons een mail met de bevestiging van het inschrijven tot lid, een factuur en een login voor www.activak.be .

STAP 2: schrijf je in voor de cursus naar keuze Met de logingegevens die u gekregen hebt, gaat u terug naar www.activak.be , en rechts vanboven kan u inloggen met deze login en paswoord. Als alles goed gelukt is, ziet u de naam van de cursist verschijnen. Op dit moment bent u dan correct ingelogd. In de bovenste balk kan u dan een button vinden met 'schrijf je nu in', waar u op klikt. U komt op een formulier waar al een deel gegevens van uw zoon/dochter ingevuld staan. Dit formulier vult u verder aan, en stuurt u op het einde door naar ons. Op dat moment is de inschrijving voor u afgerond. Wij gaan dit dan bevestigen, en u krijgt automatisch een mail doorgestuurd met de factuur en een overzicht van de inschrijving.

STAP 3: betaal de cursus en ontvang de laatste info Als wij de betaling van de cursus binnenkrijgen, dan stuurt het systeem automatisch een bevestiging naar uw mailadres voor ontvangst van het geld, en zal u ook in de bijlage van deze mail de laatste info terugvinden voor de cursus waarvoor u ingeschreven bent. Nu hebt u alles om zeker mee te kunnen